Metallanalysator mPulse

Metallanalysator mPulse använder en ny och unik laserteknik för att du skall kunna sortera metaller betydligt snabbare, säkrare och lönsammare än vad som tidigare varit möjligt. Med mPulse kan du tryggt hålla i det prov som du skjuter på, utan risk för strålning, samtidigt som du skjuter med den andra handen. Den unika lasertekniken (LIBS) gör att det går mycket fortare att sortera metaller än någonsin tidigare. Kontakta oss för mer information, eller för en demo!

Metallanalysator-mPulse-Klicka
Peka
Metallanalysator-mPulse-peka
Klicka
 Metallanalysator-mPulse-sortera
Sortera

Metallanalysator mPulse – fördelar

  • Metallanalysator mPulse – för extremt snabb sortering av metaller
  • Stor och tydlig touchscreen – enkel att läsa av även i dagsljus
  • mPulse är ett verktyg för lönsammare sortering av metaller
  • Lätt och välbalanserad metallanalysator med hög kvalitet
  • Enkel hantering – bara sikta, tryck och läs av resultatet

 

Analysera och sortera ditt metallskrot rekordsnabbt

Det har aldrig gått snabbare att sortera rätt och tjäna mer. mPulse är handburen, portabel och snabb. Den minimerar din arbetstid och maximerar din vinst. Med ny och unik laserteknik sorterar du metaller snabbare, säkrare, enklare och med bättre lönsamhet.

Säkerhet

mPulse bygger på klass 3B-laserteknik. Så länge du inte riktar laserstrålen direkt i ögat på någon, så är tekniken i princip harmlös. Laserstrålen tränger inte in i kroppen och den är icke-joniserande. Det är med andra ord helt ofarligt att hålla i proverna vid analys. För första gången kan man hålla i det prov som man skjuter på, utan att behöva vara orolig för strålning eller andra hälsorisker!

Användning och databas

Du kan hålla i provet du skall analysera, med ena handen, med eller utan handskar och med metallanalysator mPulse i andra handen, sikta på provet, och trycka av, så får du på en sekund reda på till vilken familj materialprovet tillhör. mPulse är perfekt för att blixtsnabbt kunnda skilja olika rostfria metaller från varandra, exempelvis ASTM 304 från ASTM 316, eller att sortera olika aluminiumlegeringar från varandra. Naturligtvis klarar instrumentet av alla vanliga metaller och legeringar såsom exempelvis koppar, nickel, tenn och mängd andra material, som återvinnare kan råka ut för. Allt finns i den inbyggda databasen i instrumentet.

Länkar

Här nedan finns en länk med mer information om mPulse